Partner – FONKY

Onze samenwerking

 

Fonky is een vooraanstaand fieldmarketingbureau in Nederland, bekend om zijn energieke en creatieve aanpak in de marketingsector. Opgericht in 2011, heeft Fonky zich ontwikkeld tot een toonaangevend bureau met vestigingen in 10 steden, waaronder Nijmegen, waarbij kwaliteit en innovatie altijd voorop staan.

Wie is Fonky?

Fonky, voorheen bekend als Fonky Sales, is begonnen in een studentenkamer in Groningen en is nu uitgegroeid tot een landelijk fieldmarketingbureau met een team van ongeveer 500 jonge, dynamische medewerkers. Deze groei illustreert de passie en toewijding waarmee we bij Fonky werken, en de ‘Fonk’ die we elke dag overbrengen voor onze opdrachtgevers​​​​.

Wat Doet Fonky?

Als fieldmarketingbureau richten we ons op sales- en promotieactiviteiten voor de grootste en meest bekende A-merken in Nederland. We werken samen met een divers scala aan opdrachtgevers, waaronder goede doelen, loterijen, publieke omroepen, duurzame energieleveranciers en dagbladen. Fonky onderscheidt zich door een strenge werving- en selectieprocedure voor nieuwe medewerkers en een unieke opleiding via onze eigen faculteit, waarbij de nadruk ligt op het ontwikkelen van kwaliteit en innovatie in onze dienstverlening​​​​.

Wat Biedt Fonky aan Studenten?

Fonky biedt de ultieme studentenbaan, waarbij je niet alleen het beste uit jezelf kunt halen, maar ook plezier beleeft aan je werk. We bieden een uitdagende en leerzame werkomgeving waarbij je waardevolle vaardigheden op het gebied van marketing, sales en communicatie kunt ontwikkelen. Dit maakt werken bij Fonky een uitstekende springplank voor je carrière.

Bij Fonky geloven we in de kracht van enthousiasme en persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden een unieke kans voor studenten om praktische ervaring op te doen in een dynamische en ondersteunende omgeving. Sluit je aan bij het energieke team van Fonky in Nijmegen en ervaar hoe het is om te werken met passie en creativiteit!

Contact FONKY

Locatie