Partners

Onze partners dragen bij aan de organisatie van waardevolle evenementen!

Studievereniging CEnter is de Studievereniging van studenten en alumni van de opleiding Commerciële Economie (CE) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De Studievereniging is in 2014 opgericht en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Deze groei hadden we niet kunnen doormaken zonder onze partners.

In de voorgaande jaren heeft Studievereniging CEnter steeds meer kunnen dienen als een platform waar studenten van de opleiding Commerciële Economie en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. In samenwerking met ons kunt u met uw organisatie in contact komen met commerciële talenten.

Door ons te verdiepen in zowel uw wensen als die van onze studenten, dient een studievereniging als een brug tussen de twee partijen. Wij bieden u diverse mogelijkheden om unieke toegang te krijgen tot onze toekomstige commerciële economen.

Ons streven is om te zorgen dat de studenten goed op de hoogte zijn van wat zij met hun studie kunnen bereiken. Dit doen wij door het organiseren van educatieve activiteiten op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Daarnaast is het ook mogelijk om activiteiten te organiseren bij u op locatie. Het doel van de deze activiteiten is om onze studenten en het bedrijfsleven dichter bij elkaar te brengen. Investeren in onze studenten en hun kennis is ook een voorbeeld van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Onze kernwaarden

Neem contact met ons op

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in of neem dan contact op met extern@sv-center.nl.

Onze partners