Partner – Your Ability

Onze samenwerking

Ruim de helft van de CE studenten komt in hun eerste baan in de sales terecht. En dat is een vakgebied dat veel kansen biedt om in te groeien. De eerste stap van je sales carrière is daarbij misschien wel de belangrijkste!


Met het YA progam van YourAbility leg je een stevige basis waarop je de volgende stappen in je carrière kunt bouwen. Je gaat meteen aan de slag in een uitdagende salesbaan, uiteraard met een goed salaris en aantrekkelijke andere arbeidsvoorwaarden. Daarnaast volg je een uniek programma van gerichte salestrainingen van toptrainers uit de praktijk. Een hoog niveau dus maar wel met een praktische insteek. 

Wij vinden het belangrijk dat je meteen de volgende dag aan de slag kunt met de inzichten uit die trainingen! En, samen met onze ervaren coaches geef je vorm aan je persoonlijke ontwikkeling. Want uiteindelijk breng je in sales altijd jezelf mee.

Deze unieke combinatie maakt dat je niet alleen elke week beter wordt. Onze ervaring leert inmiddels dat je er ook heel snel mooie stappen mee kunt zetten in je sales carrière. Meerdere deelnemers aan ons programma zijn bijvoorbeeld binnen twee jaar doorgegroeid naar een management functie.

Waarom Your Ability?
Een succesvolle carrière bouw je alleen als de fundering goed is. Wanneer je kiest voor Your Ability, dan kies je voor zo’n goede fundering. Door aan het begin van je carrière net dat beetje meer te investeren in jezelf, heb je iets in handen waar je de rest van je carrière plezier van hebt.

Contact Your Ability

Locatie