Partner – Van Kraaij Educatie

Onze samenwerking

Onze missie

Van Kraaij Educatie ondersteunt scholieren, volwassenen en bedrijven met diverse vormen van educatie, waaronder cursussen, trainingen, bijlessen en huiswerkbegeleiding. Het is onze missie om mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en vol zelfvertrouwen door te groeien naar een hoger niveau.

Onze visie

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Digitalisering maakt steeds meer mogelijk en onze maatschappij verandert razendsnel. Als onderwijsbureau vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan in deze digitale transformatie. We willen dat iedereen zichzelf kan ontplooien om zo het beste uit zichzelf te halen. Daar zijn echter allerlei skills en vaardigheden voor nodig. Leren moet daarom de normaalste zaak van de wereld worden.

Werken bij Van Kraaij Educatie

Van Kraaij Educatie is constant op zoek naar enthousiaste docenten. We bieden je leuk en afwisselend werk aan met natuurlijk een mooie vergoeding. Je kunt alle kanten op binnen een jong en innovatief bedrijf. Door het grote aanbod van onderwijsdiensten hebben wij voor iedereen wat wils.

Werken bij Van Kraaij Educatie levert je een prachtige ervaring op. Dit kan je tijdens je opleiding en in je latere carrière zeer goed van pas komen. Natuurlijk staat het verzorgen van bijlessen, cursussen en trainingen ook goed op je cv. Je houdt je kennis van bepaalde vakken op peil. Daarnaast heb je bij ons altijd zeer flexibele werktijden. Je bepaalt helemaal zelf hoeveel uur je wil werken, wanneer en op welke locatie.

Hoe werken wij?

Van Kraaij Educatie werkt als een bemiddelingsbureau. Wij brengen docenten in contact met cursisten. Dat betekent (behalve voor de mensen op kantoor) dat je niet bij ons in loondienst bent, maar geheel zelfstandig. Je bent dus geheel vrij om de diensten naar eigen inzicht te verzorgen. Je bepaalt ook zelf hoeveel en wanneer je wil werken. Je kunt met je vragen natuurlijk wel altijd bij ons terecht en wij regelen jouw administratie.

Contact Van Kraaij Educatie