Partner – The Sales Company Nimma

Onze samenwerking

The Sales Company Nijmegen is een marketingbureau dat zich bezig houdt met het werven van nieuwe klanten en leden voor (non-)commerciële organisaties. Dit gebeurt doormiddel van face-to-face marketing op straat, langs de deuren en evenementen. Hierbij leiden we jonge en ambitieuze studenten op die als sales professionals donateurs/leden ophalen voor onze klanten.

De kernwaardes binnen ons bedrijf zijn gericht op: Werk, Plezier en Ontwikkeling. Hierbij vinden we het belangrijk dat medewerkers niet alleen werken om geld te verdienen, maar ook om zich te ontwikkelen op verschillende vlakken als bijvoorbeeld communicatieve vaardigheden en het ontwikkelen van een positieve mindset. Er worden veel trainingen verzorgd door ervaren interne en externe sprekers die het personeel laten groeien in hun kwaliteiten. 

Daarnaast zijn er ook maandelijkse borrels die worden georganiseerd die er onder andere voor zorgen dat we een hecht team hebben. Binnen TSC Nimma worden vriendschappen geboren. 

En dit alles samen op één plek waar de medewerkers geld verdienen, zichzelf ontwikkelen en natuurlijk de voordelen meepakken van een studentenbedrijf waarbij er genoeg feestjes en uitjes worden georganiseerd! 

Wil je nog meer info of sfeerproeven? Neem eens een kijkje op onze Instagram pagina (@TSCNIMMA) en voor contact kan je altijd een DM sturen of even bellen naar 0641455928. 

The Sales Company Nijmegen

Contact The Sales Company

Locatie