Partner – In2Talent

Onze samenwerking

In2Talent is het leergierigste en meest enthousiaste team jonge inkoopprofessionals van Nederland! Wij bestaan sinds 2014 en hebben kantoren in Arnhem, Den Haag, Utrecht en Tilburg. Vanuit deze steden richten wij ons op de inkoopmarkt van heel Nederland.

 

Bij In2Talent kan jij een inkoop traineeship starten zonder inkoop achtergrond. In2Talenters halen een diploma op universitair niveau + verschillende certificaten, gaan aan de bak bij opdrachtgevers in de publieke en private markt, hebben de leukste collega’s en groeien als professional én persoon!

 

In2Talenters omschrijven ons als persoonlijk, betrokken, open en informeel. Daar zijn wij erg trots op! Wij doen er alles aan om het werken bij In2Talent voor iedereen zo leuk mogelijk te maken. Wij geloven er in dat als onze In2Talenters doen waar ze energie van krijgen, dat dat voelbaar is voor de opdrachtgevers, voor ons en het allerbelangrijkst: voor de In2Talenter zelf.

 

Iedereen bij In2Talent is gelijkwaardig, we vinden het fijn om op die manier met elkaar om te gaan en belangrijk dat iedereen de ruimte en het vertrouwen voelt om zich uit te spreken. Soms dagen we elkaar uit om net die stap te zetten die we anders wellicht niet durven te zetten, want daar leren we van.

 

In2Talent is onderdeel van Conducto en InQuest, beide personeelsbemiddelaars in inkoop en aanbesteden in Nederland en België. We werken intensief samen om de juiste inkoopprofessionals bij de juiste opdrachtgever en in de juiste rol te plaatsen.

 

Samen zijn wij trotste labels van Actos Groep, één van de grootste gespecialiseerde recruitmentorganisaties in Nederland. Actos Groep is een samenwerkingsverband dat kennis, kunde, ervaring en netwerken koppelt binnen 10 organisaties op het gebied van o.a. inkoop, HR, communicatie en IT.

 

Meer weten? Check onze website: www.in2talent.nl of neem direct contact op met Arien via arien@in2talent.nl / 0613069234.

Contact In2talent

Locatie