Over ons

Studievereniging CEnter

Studievereniging CEnter is één van de studieverenigingen van de Academie Business en Communicatie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De studievereniging van de opleiding Commerciële Economie is in 2014 opgericht en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Ook voor de komende jaren heeft het elfde bestuur der Studievereniging CEnter de ambitie om verder te groeien.

Doordat er zowel studie gerelateerde als sociale activiteiten worden georganiseerd, zorgt Studievereniging CEnter ervoor dat jouw studietijd verder reikt dan alleen maar met je neus in de boeken te zitten. Bij studie gerelateerde evenementen kun je denken aan workshops, bedrijfsbezoeken, lezingen en congressen. Daarnaast organiseert SV CEnter ook sociale activiteiten. Er wordt ieder jaar een buitenlandreis georganiseerd, er worden diverse themafeesten gehouden en er vinden vaak gezellige borrels plaats. Ook heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij één van de commissies of zelfs een bestuursfunctie te vervullen!

Door studenten en het bedrijfsleven nauwer met elkaar te verbinden en zowel educatieve als sociale activiteiten te organiseren, doen studenten die lid zijn van Studievereniging CEnter ervaringen op die verder gaan dat het reguliere onderwijs.

Onze kernwaarden

Aantal leden
± 0
Aantal alumni-leden
0 +
Evenementen vorig jaar
0
Studiereis vorig jaar
0