Huidige commissies

Het huidige dagelijks bestuur kan helaas niet alle taken zelf uitvoeren. Daarom werkt Studievereniging CEnter met commissies. Zij ondersteunen het bestuur met het bezighouden van verschillende taken.
Graag stellen alle commissies zich even voor en welke doelen zij het komende studiejaar hebben.

Anouk, Bas, Aurelia, Lotte, Jesper en Selene

Buitenlandreiscommissie

Van de zon opzoeken in Malaga tot aan uitgaan in Europa’s grootste club in Praag. Ieder jaar gaat Studievereniging CEnter op een vierdaagse studiereis naar een Europese stad. De ideale manier om je studiegenoten te leren kennen! Naast het nuttigen van de nodige drankjes, staan ook formele evenementen als een bedrijfsbezoek of een bezoek aan een universiteit in de desbetreffende stad op de planning!

Vlieg jij de volgende keer met ons mee door Europa?

Extern- & Alumnicommissie

De Extern & Alumni commissie verzorgt de zakelijke evenementen die vanuit SV CEnter worden georganiseerd. Allereerst worden activiteiten voor de huidige leden van SV CEnter georganiseerd. Dit zijn niet alle activiteiten, maar de activiteiten die nuttig zijn en extra verdieping geven voor jouw opleiding. Denk hierbij aan workshops, trainingen, bedrijfsuitjes en congressen. Verspreid over het hele jaar zullen deze activiteiten plaatsvinden. Als lid van SV CEnter ben jij van harte welkom om deze formele evenementen bij te wonen. Naast de huidige leden van SV CEnter wordt er ook gedacht aan de reeds afgestudeerde CE’ers, die ook wel Alumni worden genoemd. Hiervoor worden evenementen georganiseerd die voor hen van pas komen in het beroepenveld. Het uiteindelijke doel van de Extern- & Alumnicommissie is om de extra verdieping tijdens jouw opleiding te bieden en jouw netwerk uit te breiden.

David, Alejandro, Boudewijn en Emma
Martijn, Sven, Hein, Sam, Merel en Selene (Tim ontbreekt)

Borrel- en activiteitencommissie

Zin in een borrel of een dagje weg? Naast educatieve activiteiten organiseren wij ook genoeg informele activiteiten! Hierbij staan plezier, gezelligheid en studiegenoten leren kennen centraal. Grijp je kans en zoek naar het allerkleinste excuus om een drankje te doen! De maandelijkse borrels met de leukste drankacties zijn elke keer weer een groot feest. Naast borrels organiseren wij de vetste feesten zodat jullie alles uit jullie studententijd kunnen halen! Tot slot organiseren wij ook activiteiten. Hierbij hebben we elk jaar klassiekers zoals ‘’Biertje, Balletje Bowlen’’, maar ieder jaar ook zeker nieuwe activiteiten!

Introductiecommissie

Eén van je mooiste herinneringen van je studententijd blijft toch je introductie. Drie dagen volop nieuwe medestudenten leren kennen onder genot van een drankje en de leukste activiteiten. Daarvoor zorgen wij.

Ons doel is opnieuw een te gek introductiekamp neer te zetten voor augustus waarover je later nog steeds praat. Dit vergt wat tijd, maar door de gezellige sfeer is dit geen enkel probleem.

Ruben, Rienk, Sam, Aurelia en Martijn (Cas en Isa ontbreken)
Sven, Ivanka en Nikki

Marketingcommissie

Samen verzorgen wij alle social media kanalen van SV CEnter. We creëren hiervoor de content en bedenken leuke acties voor onze leden. Dit doen we in overleg met andere commissies die ons opdracht geven content te schrijven voor een bepaald evenement of activiteit.

Ons doel is om zoveel mogelijk Commerciële Economie studenten te bereiken door SV CEnter op een professionele, maar ook speelse wijze neer te zetten door gepaste content te plaatsen die er verzorgd uitziet.

Zie jij je wel terug in één van onze commissies? Kom langs bij een van onze borrels en vraag naar de mogelijkheden!