Lustrum Woensdag

Lustrum dag 3.

Op woensdag 22 mei verzamelde we met een groep van 30 man op Nijmegen Centraal, rond 15.00 pakte we met zijn alle de trein naar Utrecht. De sfeer zat er al goed in en iedereen had er zin in. Eenmaal aangekomen in Utrecht gingen we meteen richting de gracht, waar ons een prachtige sloep met onbeperkt drank te wachten stond. De zon scheen en de sfeer was fantastisch. We genoten van een ontspannen rondvaart door de grachten van Utrecht, die twee uur duurde. Er werd veel gelachen en gedronken, en de stemming kon niet beter.

Na de rondvaart besloten we dat het tijd was om iets te eten. Iedereen ging zijn eigen weg om een hapje te scoren. Utrecht heeft zoveel leuke eetplekjes, dat er voor iedereen wel wat te vinden was. Na het eten verzamelde we weer om 20.00 voor de kroegentocht. We begonnen de avond bij Café Weerdzicht, waar de eerste drankjes van de kroegentocht werden ingeschonken. De sfeer was uitgelaten en iedereen was klaar voor een avond vol plezier.

De volgende kroeg op de planning was de Jans Bar. Met de hele groep trokken we verder, klaar voor nog meer drankjes en gezelligheid. Helaas was het daarna alweer tijd om de trein terug naar Nijmegen te pakken. Om 23.23 zaten we dan ook weer met z’n allen in de trein. Al met al was het een geslaagde dag!