Lustrum Dinsdag

Lustrum dag 2.

Op dinsdag 21 mei, de tweede dag van het lustrum, verzamelden we op Nijmegen Cenntraal voor een dag vol activiteiten. We vertrokken om 15.00 richting Cuijk.

De middag begon met een lach en een bierfiets die door de straten van Cuijk zoemde. Ondanks dat het helaas begon te regenen mocht dat de pret niet drukken. We hebben enorm veel plezier gehad en aardig wat biertjes gedronken.

Na de avonturen op de bierfiets gingen we terug naar Nijmegen, waar we neerstreken in het gezellige Bascafé. Onder het genot van een heerlijke friettafel deelde we de verhalen van de bierfiets met de mensen die daar helaas niet bij aanwezig konden zijn.

Na de friettafel nam iedereen deel aan een pubquiz, speciaal samengesteld ter ere van de tienjarige jubileum van CEnter. Teams werden gevormd, geestige antwoorden werden gegeven en er werd flink gestreden om de eer. Uiteindelijk kon er natuurlijk maar 1 de winnaar zijn en dit was team Commissaris. Bestaande uit: Joost (Intern jaar 2022/2023), Boudewijn (Extern 2021/2022), David (Extern 2022/2023) & Alec (Extern 2023/2024).

Na de quiz was het tijd voor het hoogtepunt van de avond: het 0,80 bierfeest.