Introductieweek 2021/2022

Ook dit jaar heeft Studievereniging CEnter de introductieweek mogen organiseren voor eerstejaars Commerciële Economie studenten aan de HAN. Ondanks diverse beperkingen in verband met COVID-19 zijn we er in geslaagd om een mooie introductieweek neer te zetten.

Op de eerste dag in Wanroij heeft iedereen eerst zijn of haar klas leren kennen. We begonnen met een gezamenlijke lunch, gevolgd door een sport en spellenmiddag. Hierna kon iedereen met zijn of haar klas zelf gaan barbecuen en sloten we de dag af met een borrel.

Dinsdag was het programma alleen voor de Nijmeegse studenten. De klassen gingen met een lijst (gekke) opdrachten door het centrum om zoveel mogelijk punten te behalen. De prijs was €50,- aan bier waardoor iedereen fanatiek mee heeft gedaan. Hierna gingen we door Olround om daar te gaan bowlen en Prison Island te spelen. De sfeer zat er goed in! We sloten de middag daar af met onbeperkt wraps eten. Toen iedereen gegeten had, zijn we naar het centrum gegaan voor een festival in de Molenstraat. Het was een gezellig feestje!

Woensdag stond in het teken van de Arnhemse studenten. De klassen begonnen ook met een lijst opdrachten in het centrum van Arnhem, waarbij dezelfde prijs te verdienen was als voor de Nijmeegse studenten. Hierna gingen we bowlen bij de Schelmse Brug en daarna gezamenlijk eten. We sloten de dag af met een borrel op de Korenmarkt.

De laatste dag, donderdag, stond in het teken van een kroegentocht. In 3 groepen gingen we langs bij Bascafé, Tappers en Ruig.

Namens Studievereniging CEnter willen wij iedereen bedanken die zich hebben ingezet om deze introductie waar te kunnen maken.

Eerste dag in Wanroij