SMA-Sollicitatie evenement 2 maart

Op dinsdag 2 maart was dan het evenement waar lang op is gewacht. Het jaarlijkse SMA-sollicitatie evenement. Dit jaar gaven Tim Coronel en Sophie Brunet de Rochebrune interessante lezingen over wat studenten kunnen verwachten op de arbeidsmarkt. Lees snel verder!

Het programma werd georganiseerd bij Perfect Light net buiten Nijmegen. In deze studio had de externe commissie een mooie plek om het evenement te organiseren. Tijdens het evenement waren er meer dan 50 mensen digitaal aanwezig via ZOOM en werden er uitdagende vragen gesteld aan de gastsprekers. 

Floris Toorenburg begon met het voorwoord voordat Tim Coronel het overnam om aan zijn eerste gedeelte van zijn gastlezing te beginnen. Tijdens dit eerste gedeelte vertelde hij over de gelijkenissen tussen de DAKAR en solliciteren. 

Na 20 minuten gaf Tim het woord aan Sophie van MANS Recruitment. Zij gaf de studenten een top 10 sollicitatietips mee waarmee zij voorbereid worden op de aankomende stagemarkt. Na afloop kregen wij veel verzoeken voor haar presentatie. 

Na Sophie kreeg Tim de gelegenheid om het programma af te ronden met het laatste gedeelte van zijn presentatie en een Q&A met de deelnemers. Vervolgens was het hoofdprogramma afgerond en is de CV check met partner Streetwise gestart. Mocht je nou niet in de gelegenheid zijn geweest om je CV te checken, wees dan niet getreurd. Tijdens ons evenement op 21 april krijg je een 2e kans. 

Graag willen wij jou als deelnemer en al onze partners bedanken voor het evenement. Hopelijk zien wij jullie volgend jaar weer!