Introductieweek 2020/2021

Na lang voorbereiden heeft van 24 t/m 28 augustus de eerste online introductie plaatsgevonden. De introductiecommissie heeft online programma neergezet om trots op te zijn.

Maandag 24 t/m woensdag 26 augustus: De eerste dagen stonden in het teken van kennismaking. Tijdens de online meeting werden de eerstejaarsstudenten in contact gebracht met ouderejaarsstudenten en hun studentcoach. Na de kennismaking hebben de studenten deelgenomen aan een Pubquiz waarin naast algemene vragen ook vragen gesteld werden over de klas.

Donderdag 27 augustus: De donderdag stond in het teken van een fysieke activiteit. Door studenten uit verschillende klassen op postcodegebied aan elkaar te koppelen ontstonden er groepjes in de eigen steden, hierdoor werd het reizen beperkt.

De studenten konden vervolgens gezamenlijk opdrachten uitvoeren en zo punten verdienen om uiteindelijk het beste groepje te worden.

Vrijdag 28 augustus: Op vrijdag was het tijd voor de keuzeactiviteiten. De eerstejaarsstudenten konden kiezen uit een Online Escaperoom (makkelijk/moeilijk), een Bingo en een Pubquiz.

Afsluitend vond de prijsuitreiking plaats. Hier werd het beste groepje, de beste klas en het beste groepje van de fysieke activiteit bekendgemaakt.