Corona virus update

Lieve leden,

Wij moeten helaas meedelen dat ons bedrijfsbezoek op 16 maart, de borrel in Arnhem op 19 maart en Weekendcollege bij Driegezusters in Nijmegen op 20 maart vanwege het corona virus niet kunnen doorgaan. Dit ligt helaas buiten onze macht en jullie veiligheid staat voorop. Wees niet getreurd want we gaan deze activiteiten zeker weten op een nog nader te bepalen tijdstip inhalen.

Update mei: helaas is duidelijk geworden dat de introductie zoals wij die kennen, dit jaar niet meer door kan gaan. De introductiecommissie is druk bezig met het organiseren van een online variant. De HAN heeft aangegeven open te staan indien dit soort evenementen later in het jaar weer mogelijk zijn.

Update juni: afgelopen weken hebben de eerste online borrels en activiteiten plaats gevonden. We vonden het leuk om jullie weer te zien, maar toch is het anders. We kijken daarom continu wat er wel en nog niet mogelijk is. Blijf onze social media kanalen in de gaten houden.

Update juli: we moeten ons houden aan de maatregelingen, MAAR WE MOGEN WEER! Bekijk onze socials voor wat er weer op de planning staat.

Tot snel!

Liefs,
Het zevende bestuur der SV CEnter