Introductieweek 2019/2022

Ook dit jaar heeft Studievereniging CEnter het introductiekamp mogen organiseren voor eerstejaars Commerciële Economie studenten aan de HAN.

Op de eerste dag heeft iedereen eerst zijn of haar klas weten te leren kennen. Dit aan de hand van een sportief spellenmiddag programma. Na wat verkoelende drankjes en een opfrisbeurt zijn we met de bus naar Nijmegen gegaan om te gaan bowlen bij Olround. De sfeer zat er al snel in! Toen iedereen gegeten had, zijn we naar het centrum gegaan voor een kroegentocht in Nijmegen en het eindfeest in Club van Buren. Hier hebben we gefeest tot de late uurtjes.

De volgende ochtend stond een lekker ontbijtje voor iedereen klaar en kon iedereen zich in alle rust voorbereiden voor de staddag. De klassen gingen met een lijst opdrachten door het centrum om zoveel mogelijk punten te behalen. De prijs was maar liefst 100 bier waardoor iedereen fanatiek mee heeft gedaan. Na een maaltijd bij Zorba gingen we naar Drie Gezusters waar een feest aan de gang was in samenwerking met SVSB, SV RUIS en sv. Gusto.

Donderdag was het introductiekamp helaas weer voorbij en zijn de intro-kiddo’s voldaan naar huis gegaan om een beetje bij te komen. Voor de echte diehards was er donderdag nog het HAN Introfeest in de Molenstraat. Opnieuw, een gezellig feestje.

Namens Studievereniging CEnter willen wij iedereen bedanken die zich hebben ingezet om dit introductiekamp waar te kunnen maken.