oud en nieuw bestuur

Bestuurswissel 20-05-2019

Afgelopen maandag (20 mei 2019) is het zesde bestuur der Studievereniging CEnter afgetreden en maakte plaats voor een nieuw en fris bestuur.

Het afgelopen jaar hebben Duco Bassa (voorzitter), Dennis Kok (secretaris), Janne Post (penningmeester), Jari de Kleijn (commissaris extern) en Ilonca Krabbenborg (commissaris intern) veel mogen leren, heel veel mensen mogen ontmoeten en hele leuke activiteiten en evenementen mogen neerzetten en meemaken.

Na een jaar waar ze trots op mogen zijn, hebben zij het stokje overdragen aan het zevende bestuur der Studievereniging CEnter:
Voorzitter – Luuk Hormes
Vicevoorzitter – Dennis Kok
Secretaris – Bas Jochems
Penningmeester – Kiki Kemperman
Commissaris extern – Pieter Wielders
Commissaris intern – Sang Minh Nguyen

Het nieuwe bestuur kijkt er naar uit om dit jaar weer te laten slagen en het voor de leden zo leuk en leerzaam mogelijk te maken. Er staan al heel wat leuke evenementen op de planning op formeel en informeel gebied. Houdt onze agenda in de gaten en we hopen jullie allemaal te zien tijdens deze evenementen!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email
Sluit Menu
×
×

Winkelmand

Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit.