Sollicitatie en Ondernemen event: Robert Doornbos

Op woensdag 13 maart heeft het formele evenement Sollicitatie en Ondernemen plaats gevonden. Dit evenement is opgezet in samenwerking met de Sales Management Association students (SMA) om studenten te helpen om meer professionaliteit uit te stralen.

Het evenement werd om 16:00 afgetrapt met een gepersonaliseerde CV check door professionals. Deze professionals hebben tips gegeven over de verwoording van de inhoud maar ook over de lay-out van een CV. Hiernaast was er ook een mogelijkheid om een professionele foto te laten maken voor op LinkedIn.

Vervolgens kwam om 17:00 de voormalig F1 coureur en tegenwoordig analist F1 bij Ziggosport, Robert Doornbos. Onze gast heeft gesproken over zijn F1 carrière en zijn ervaringen binnen het bedrijfsleven. Ook vertelde hij dat het ondernemen na zijn F1 carrière een vak apart is waarbij hij  veel hoogte- en diepte punten is tegengekomen. Als tip gaf hij mee: “beoefen een vak waar je goed in bent en waardeer jouw interesses, daarna komt het geld vanzelf.”

Namens SV CEnter willen wij zowel SMA als Robert Doornbos bedanken voor dit leerzame en geslaagde evenement.