Lustrum l

Het is alweer een maandje geleden, maar dit jaar vierden wij het eerste lustrum van SV CEnter! We trapten op 25 januari 2019 het lustrumjaar af met een tof feest op de boot, waarbij we letterlijk de hele bar leeggedronken hebben. DJ Rob zorgde ervoor dat de heupen goed losgingen en kapitein Eddy bracht ons weer veilig aan wal.

Een week later vertrokken we met een gezellige groep en een koffer vol CEnter-stickers naar Brussel. We trapten het weekend af met een spellenmiddag, waarbij onder andere Mika al zijn exen in één groepsapp gooide, onze prachtige Hannah bruid was voor één dag en Nicoline kusjes verzamelde van Belgische jongens. Alles voor dat teamgevoel! Alle teams hebben hard gestreden, maar het was uiteindelijk Simones team die er met de buit van door ging! De rest van het weekend bestond voornamelijk uit heel veel (speciaal)biertjes drinken, hoewel sommigen wel wat sightseeing hier en daar hebben gedaan.

Namens SV CEnter willen wij iedereen bedanken die ervoor heeft gezorgd dat we onze vijfde verjaardag hebben gehaald! En wij dagen de volgende lustrumcommissie uit om er een nog vetter tweede lustrum van te maken, wij kunnen in ieder geval niet wachten!