CE, wat kan ik ermee?

Maandag 12- 11-2018 heeft ons eerste formele evenement van het collegejaar plaatsgevonden. Verschillende gastsprekers uit het bedrijfsleven presenteerden aan ruim 50 studenten Commerciële Economie welke stappen zij na hun studie hebben genomen om te kunnen slagen in het bedrijfsleven.

Zahir Wanga, vorig jaar afgestudeerd aan de HAN. Momenteel werkzaam bij Capgemini als Junior Oracle Consultant. Met zijn rol ondersteunt hij IT-projecten op het gebied van Financial Management met producten van Oracle. Zahir heeft CE studenten kunnen verrijken met zijn ervaringen en taken als Junior Oracle Consultant.

Tweede gastspreker Menno Buurman, ongeveer anderhalf jaar geleden afgestudeerd aan de HAN. Heeft zijn ervaring gedeeld als online marketing consultant bij Netprofiler te Amsterdam. Bij dit online marketingbureau werkt hij dagelijks met veel passie en plezier aan het optimaliseren van online marketing campagnes voor verschillende klanten. Naast het delen van zijn ervaringen en dagelijkse taken als online marketing consultant. Heeft hij net als Zahir ook zijn ervaringen gedeeld over zijn schooltraject.

De laatste gastsprekers van het evenement waren Tessa Beerling en Coen Robbertsen. Beiden werkzaam bij Werkmandejong.

Door de brede ervaring op de arbeidsmarkt van Werkmandejong hebben zij alles haarfijn vertelt en uitgelegd over welke functies je kunt vervullen na CE, hoe je het beste kunt solliciteren en hoe een goed CV eruitziet!

Wij willen Zahir Wanga, Menno Buurman  en Werkmandejong bedanken voor het geslaagde evenement.