Introductieweek 2018/2019

Het zit er helaas weer op, het introductiekamp 2018/2019 voor eerstejaars Commerciële Economie studenten aan de HAN. We hebben genoten, gelachen, gedronken en gedanst met z`n alle.

De eerste dag begon eerst met kennis maken met nieuwe klasgenoten en je papa`s en/of mama`s. Tegen de middag is iedereen even sportief geweest en hebben wij ons in het zweet gewerkt met de sportspelen. Hierna ging de tap open en werd er verkoeling gezocht met een biertje, wijntje of een frisje. `s avonds zijn we met de bussen naar Nijmegen gegaan om te gaan bowlen bij Olround, vervolgd door een kroegentocht door Nijmegen. De kroegentocht eindigde in Club van Buren die speciaal was aangekleed voor SV CEnter. Hier zijn we doorgegaan tot de late uurtjes.

Nadat iedereen ‘rustig’ is wakker geworden, stond het ontbijt klaar en kon iedereen zich klaar maken voor de staddag. Eenmaal aangekomen kreeg elk groepje een papiertje met 88 opdrachten die we moesten uitvoeren. De prijs was 100 drankjes, de verliezer kreeg een passende straf. Na de Crazy88 was er een groot feest met SVSB, SVRUIS en SV Gusto in de Drie Gezusters.

Aan alles komt helaas een eind, dus ook het introductiekamp. Tegen twaalf uur waren de tenten weer afgebroken en waren de meeste alweer voldaan richting huis gegaan. De echte diehards waren nog aanwezig tijdens het HAN Introfeest in de Molenstraat.

Namens Studievereniging CEnter willen wij iedereen bedanken die zich hebben ingezet om dit introductiekamp waar te kunnen maken.

Op maandag 17 september doen wij de introductie nog dunnetjes over in Bascafé, Nijmegen. Echter, vinden wij één feest niet genoeg, dus vieren wij op vrijdag 28 september nóg een after-intro feest in Plaza, Arnhem.