Buitenlandreis Boedapest 2016

Buitenlandreis Boedapest 2016

Het is weer zover! De buitenlandreis van SV CEnter. Dit jaar wordt de bestemming Boedapest in Hongarije. Dit wordt allemaal georganiseerd door studenten van SV CEnter. Op donderdag 15 december 2016 stappen 30 toppers het vliegtuig in op weg naar Budapest Airport. Na 5 fantastische dagen stappen zij op 19 december 2016 het vliegtuig weer in terug naar huis.

 

Wat wordt er verwacht van een buitenlandreis?

Om meer kennis te krijgen over de zakenrelatie tussen Nederland en Hongarije wordt er een rondleiding verzorgd op een toonaangevende hogeschool of universiteit in Boedapest. De studenten zullen hierdoor meer inzicht krijgen van wat ze kunnen verwachten van een studie in het buitenland en wat ze daar kunnen leren.

Verder zal er een stadstour gedaan worden om de cultuur van Hongarije, voornamelijk Boedapest te ervaren. Denk hierbij aan de geschiedenis van de Romeinse tijd, de Donau en de steden Boeda, Pest, d, het Hongaarse eten en de prachtige badhuizen.

Wat zal het kosten en hoe kan je aanmelden?

Om deel te nemen aan de buitenlandreis zal er een bedrag van circa 250 euro in rekening gebracht worden. Door middel van een aanbetaling kunnen de studenten zich makkelijker het totaalbedrag betalen.

Eén van de voorwaarden is dat de student lid is van SV CEnter. Leden kunnen zich vanaf 17 oktober 2016 inschrijven via de link die via de mail verstuurd wordt of gepost zal worden op Facebook.