Geslaagde aftrap van het schooljaar!

Ruim 120 nieuwe commerciële economie studenten werden verwelkomt tijdens de introductie van het schooljaar 2016 – 2017. Evenementenlocatie Watergoed in Valburg stond van 30 augustus tot en met 1 september in het teken van het jaarlijks terugkerende introductiekamp. Voor het derde jaar op rij heeft SV CEnter de driedaagse introductie georganiseerd.

Nadat iedereen aangekomen was op de schitterende evenementenlocatie Watergoed in Valburg, was er een korte introductiespeech van Hans Verwijs, de opleidingscoördinator, Zahir Wanga, de voorzitter van SV CEnter en Twan Boers, een van de leden van de introductiecommissie. Ook rapper Sjors wenste iedereen een fijne introductie toe door middel van een filmpje. Na de video van rapper Sjors gingen de studenten elkaar beter leren kennen aan de hand van leuke spellen.

Aan het begin van de middag ontvingen de studenten eerst goede verzorgde lunch. Vervolgens leerden de nieuwe studenten elkaar nog beter kennen door middel van diverse sportieve spellen als kanoën, vlot bouwen, knotshockey en beachvolleybal. De grote winnaar van deze middagactiviteit waren de klassen PCA-A03 en PCA-A04 met Mike en Mike als mentoren.

Na de activiteitenmiddag was het tijd voor een aantal welverdiende biertjes en een heerlijke barbecue op het terras van het zonovergoten Watergoed. Het programma van de eerste dag ging verder met het feest in de kapschuur. Ook hier werd gelachen en werden er bovenal nieuwe vriendschappen gesloten. Nadat iedereen tot in de late uurtjes gefeest had was het tijd voor een welverdiende, maar korte nachtrust.

Stad-dag!

De volgende morgen weer vroeg uit de veren om lekker te ontbijten en klaar te maken voor de volgende dag, de stad-dag! Om 11 uur vertrokken we vanuit Watergoed met bussen naar Nijmegen voor een kleine introductie van de school. Daarna stond de Crazy-88 opdracht op het programma. Door het goede weer is een groot gedeelte van de middag heerlijk in de zon op het terras doorgebracht. Als avondeten stond een heerlijke pizza op het menu.

Na het avondeten werden er nog een aantal uurtjes doorgebracht bij Bascafé alvorens iedereen naar het introductiefeest, georganiseerd met onze vrienden van SVSB en SV RUIS in Café de Waagh, vertrok. Dit feest was één groot succes met opnieuw nieuwe vriendschappen, kennissen en zelf nieuwe stelletjes. Na het feest in de Waagh werd iedereen losgelaten in de stad, waarnaar de bus weer vertrok voor de terugweg naar Watergoed.

Na, opnieuw, een korte nachtrust was het tijd voor het laatste ontbijt, de spullen inpakken en een laatste praatje. Al met al kan er teruggekeken worden op een geslaagd, zonovergoten, introductiekamp, waarvoor we jullie allen willen danken!

Foto’s introductiekamp Studievereniging CEnter

Introductie sport activiteit Introductie sport activiteit Introductie sport activiteit Introductie sport activiteit Introductie sport activiteit