Introductie kamp CE schooljaar 2016 – 2017

Doe mee aan de HAN intro opleiding Commerciële Economie 2016
In de week van 29 augustus t/m 2 september 2016 begint jouw introductie aan de HAN. Een week boordevol informatie en feestelijke activiteiten waarin je kennismaakt met je opleiding, je medestudenten, de HAN en jouw studentenstad. Je mag het niet missen! De introductie bij Commerciële Economie, georganiseerd door studievereniging CEnter, start op dinsdag 30 augustus 2016 .
De eerste lesweek start op maandag 5 september 2016.

Introductieprogramma

Dinsdag 30 augustus 2016
Vanaf 10.30 uur ben je welkom op het prachtige evenemententerrein van Watergoed te Valburg (gelegen tussen Arnhem en Nijmegen). Nadat je spullen zijn uitgepakt en je kennis hebt gemaakt met je mentoren is er eerst tijd voor een lekkere lunch. Hierna ga je je klasgenoten beter leren kennen door verschillende spellen. Na het eten zal er een groot feest tot in de late uurtjes op de accommodatie worden gegeven waar je elkaar nog beter leert kennen!
Woensdag 31 augustus 2016
Na de brunch vertrekken we met bussen naar de HAN in Nijmegen waar een korte introductie over de opleiding zal volgen. Hier krijg je ook de mogelijkheid om de intromarkt op de campus te bezoeken.
In de middag vertrekken we naar het centrum van Nijmegen, waar we een te gekke middag gaan beleven. Na een hapje gegeten te hebben zal er een groot introductiefeest zijn in het centrum van Nijmegen. De bussen brengen je na het feest weer terug naar de locatie van het kamp.

Donderdag 1 september 2016
Nadat iedereen ontbeten heeft zullen we de spullen weer in gaan pakken. Wij hopen en verwachten dat iedereen terug kan kijken op een zeer geslaagde introductie!
20.00 – 01.00 uur: Introfeest
De knaller van de introductieperiode is het Introfeest ! Ook dit jaar hebben we weer een gevarieerde programmering. Voor ieder wat wils. Locatie: The Kube, Honigcomplex in Nijmegen.

Kosten en aanmelden

De kosten voor deelname aan het programma bedragen €100,-. Deze kosten kun je bij aanmelden via iDeal of Credit Card voldoen.
Ik meld me direct aan voor de HANintro voor Commerciële Economie. <https://intro.han-cloud.nl/>

Mentoren

Tijdens de eerste ochtend krijg je te horen wie jouw mentoren zijn. Dit zijn ouderejaars studenten die samen met het enthousiaste organisatieteam druk bezig zijn om te zorgen voor een onvergetelijke introductieweek.