Partner – Werkmandejong

Onze samenwerking

Wij zijn erg blij met de samenwerking met Werkmandejong. Door middel van de samenwerking kunnen wij als studievereniging gerelateerde onderwerpen met commerciële economie aan onze leden brengen. Aan het begin van het jaar heeft Werkmandejong ons geholpen bij het evenement ‘CE wat kan ik ermee?’ als gastspreker.

Bij Werkmandejong geloven zij in de waarde die mensen toevoegen aan de organisatie, ongeacht niveau, functie of contractvorm. Dat betekent dat zij het complete pallet van menskracht bieden: werving & selectie, interim, detachering en uitzenden. Werkmandejong heeft meer kennis over de regionale markt dan wie ook. Bij alle contractvormen kunt u rekenen op een match die uw verwachtingen overtreft. Dit wordt bewaakt door hun uniforme werkwijze.

Lijkt jou het interessant om een stage te lopen of te solliciteren naar een functie binnen Werkmandejong na je studie? Stuur dan een mail via onderstaand contactformulier of neem een kijkje op de website!

Contact Werkmandejong