Studievereniging CEnter

Studievereniging CEnter is één van de studieverenigingen voor het Instituut International Business & Communication (IBC) van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). De studievereniging van de opleiding Commerciële Economie is in 2014 opgericht en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Ook voor de komende jaren heeft het zesde bestuur der studievereniging CEnter de ambitie om verder te groeien.

Doordat er zowel studie gerelateerde als sociale activiteiten worden georganiseerd, zorgt studievereniging CEnter ervoor dat jouw studietijd verder reikt dan alleen maar met je neus in de boeken te zitten. Bij studie gerelateerde evenementen kun je denken aan workshops, bedrijfsbezoeken, lezingen en congressen. Daarnaast organiseert CEnter ook sociale activiteiten. Er worden elk jaar twee buitenlandreizen georganiseerd, er worden diverse themafeesten gehouden, er is een gala in samenwerking met andere verenigingen en er vinden vaak gezellige borrels plaats. Ook heb je de mogelijkheid om je aan te sluiten bij één van de commissies of zelfs een bestuursfunctie te vervullen!

Door studenten en het bedrijfsleven nauwer met elkaar te verbinden en zowel educatieve als sociale activiteiten te organiseren, doen studenten die lid zijn van Studievereniging CEnter ervaringen op die verder gaan dat het reguliere onderwijs.

Onze kernwaarden

• bij sv. CEnter staan studenten centraal
  • sv. CEnter verbindt het onderwijs, de wetenschap en het bedrijfsleven
  • sv. CEnter verzamelt en deelt nieuwe commerciële kennis