Introductiekamp 2019

Ga mee op introductiekamp!

De opleiding Commerciële Economie en Studievereniging CEnter organiseren ieder jaar samen een introductiekamp voor alle nieuwe Commerciële Economie studenten aan de HAN. In deze drie dagen leer je de studie, de stad en je medestudenten beter kennen. Mee doen aan het introductiekamp staat garant voor een hele leuk tijd!

De introductie voor Commerciële Economie is voor de aankomende studenten van Arnhem en Nijmegen samen. Zeker weten dat je niks gaat missen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! VOL = VOL!!
UPDATE 13-08: Door een kleine uitbreiding zijn er nog enkele plekken beschikbaar. Zolang de webshop geopend is, kan er nog aangemeld worden.

Kosten

De kosten voor deelname aan het introductieprogramma bedraagt €99.- per persoon. Deze kosten kun je bij aanmelden voldoen via iDeal of CreditCard.

Programma

Dinsdag 27 augustus 2019

11.00 uur: aankomst evenementenlocatie Watergoed
13.00 uur: lunch, spellenmiddag
17.30 uur: activiteit bowlingcentrum Olround (+ eten)
21.00 uur: kroegentocht Nijmegen
23:00 uur: eindfeest kroegentocht Nijmegen

Woensdag 28 augustus 2019

10.00 uur: gezamenlijk ontbijt
13.00 uur: stad-dag in studiestad
18:00 uur: Eten Café Tappers
21.00 uur: besloten feest bij de Drie Gezusters

Donderdag 29 augustus 2019

10.00 uur: gezamenlijk ontbijt
11.00 uur: afsluiting
21.00 uur: Intro feest HAN (op eigen gelegenheid)

Contact

Heb je vragen over het introductiekamp? Neem dan contact op met Dennis Kok of vul onderstaand formulier in.

Facebook

Locatie

Aanvullende informatie en vragen

sv. CEnter Introductiecommissie
Dennis Kok
06 833 55 131
[email protected]
 
HAN Faculteit Economie & Management
Laan van Scheut 10
6525 EM NIJMEGEN

Alarmdienst; politie, brandweer of ambulance
112

Politiebureau Nijmegen
Stieltjesstraat 1, Nijmegen
0900-8844

Eerste hulpdienst Nijmegen
Radboud ziekenhuis spoedeisende hulp
Geert Grooteplein 22, Nijmegen
024 3614187

HAN meldpunt alcohol of intimidatie
06 55291340
of www.hanintro.nl (anoniem)

Aii, dat is jammer! Nu mis je één van de leukste activiteiten van het studeren.

Stuur een mailtje naar [email protected], dan zullen we kijken wat er nog voor jou mogelijk is.

Nog voor het introkamp zelf ben je toegevoegd in een Whatsapp groep samen met je klasgenoten en je intro papa`s of mama`s. Op deze manier blijf je in contact met je intro papa`s, mama`s en je klasgenoten, dus vraag eerst daarin waar iedereen zich bevind.

Na een tijdje geen reactie of wil je liever contact opnemen met de introductiecommissie? Kijk dan onder het kopje ‘Belangrijke contactgegevens’.

Onze introductie vindt plaats op het terrein van recreatie terrein ZandZiebar te Slijk-Ewijk. Daar staan een aantal tenten waarvan één voor jouw die je deelt met je klas.

Er wordt van je verwacht dat je een eigen slaapspullen mee neemt, zoals een luchtbed, deken en kussen om op te slapen. Overdag en `s nachts zullen wij te vinden zijn in de stad.

Jazeker! Ondanks dat je al voor het kamp heb betaald, zullen er een aantal kosten zijn die je als nog zelf moet betalen zoals je drankjes.

Op het kamp zelf zal er betaald worden met munten, deze kun je ter plekke kopen, zowel contact als pinnen.

Het is belangrijk om te weten wat je mee moet nemen. We hebben hiervoor een kort algemeen lijstje samengesteld:

 • Identiteitsbewijs
 • Zakgeld voor drankjes
 • Matje of luchtbed (éénpersoons, tweepersoons = delen) (evt. pomp)
 • Slaapzak
 • Kussen
 • Pyjama
 • Toiletspullen
 • Kleding voor 3 dagen
 • Makkelijke (sport)kleding
 • Zwemkleding en badhanddoek
 • Handdoek(en)
 • Zonnebrand
 • Zaklamp

Voor iedereen is het natuurlijk verschillend wat hij of zij meeneemt, maar neem in ieder geval genoeg mee. Pas je kleding aan op de verwachten weerverwachtingen en vergeet je sportkleding niet!

Huisregels voor de deelname aan het Introductiekamp van de Opleiding Commerciële Economie (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hierna te noemen HAN) van 27 tot en met 29 augustus 2019, Watergoed Valburg.

Het Introductiekamp voor nieuwe studenten van de opleiding Commerciële Economie aan de HAN wordt georganiseerd door studenten van de Studievereniging CEnter. Hierbij zijn geen docenten of andere vertegenwoordigers van de HAN aanwezig of betrokken.
• De leiding van het introductiekamp ligt bij de studenten van de studievereniging.
• Deelnemers van het introductiekamp volgen tijdens het kamp de aanwijzingen van de leiding (te herkennen aan een zwart T-shirt).
• Indien deelnemers hun deelname aan het introductiekamp of een onderdeel daarvan willen staken, melden zij zich af bij de leiding.

Deelname aan het Introductiekamp is vrijwillig, niet verplicht en geheel voor eigen rekening en risico.

Deelnemers wordt dringend aangeraden geen waardevolle spullen mee te nemen. Noch CEnter, noch de HAN zijn aansprakelijk voor schade aan of verlies of diefstal van eigendommen van de deelnemers.

Tijdens het Intro-kamp worden verschillende (sport-)activiteiten georganiseerd.
• Wanneer een deelnemer gezondheidsklachten of -problemen heeft meldt deelnemer deze bij Studievereniging CEnter.
• Desondanks blijft de deelnemer zelf verantwoordelijk om af te wegen of hij aan een bepaalde (sport)activiteit mee kan of wil doen.
• Deelname aan de activiteiten is vrijwillig en voor eigen risico van de deelnemer.

Er geldt “Zero-Tolerance” voor het in het bezit hebben of het gebruiken van drugs in de ruimste zin van het woord; niet alleen verdovende middelen, maar ook pillen, lachgas, enz.
• In geval van wangedrag, geweld, gebruik of bezit van drugs zoals hierboven omschreven, zal de student van verdere deelname aan het introductiekamp worden uitgesloten. De deelnemer heeft in dat geval geen recht op teruggave van het inschrijfgeld.
• Voor het gebruik van alcoholische drank gelden de wettelijke voorschriften.

Indien de intro-student het niet eens is met een beslissing van de kampleiding, dan kan de intro-student, samen met de kampleiding, contact opnemen met de opleidingsmanager Erik Olde, 0654-790940 of [email protected]

Privacy verklaring (AVG) voor de deelname aan het Introductiekamp van de Opleiding Commerciële Economie (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, hierna te noemen HAN) van 27 tot en met 29 augustus 2019, Watergoed Valburg.

Verzameling gegevens
Studievereniging CEnter ontvangt van de HAN en bewaard de volgende persoonsgegevens:
• Voor- + achternaam
• Geboortedatum
• Contactgegevens (e-mailadres)


Doeleinde gegevens
Persoonlijke gegevens worden bewaard om te weten wie u bent en hoe de introductiecommissie contact met u op kan nemen tijdens het introductiekamp.
Alle bewaarde gegevens worden 14 dagen na afloop van het evenement definitief verwijderd.


Toegang tot gegevens
Enkele personen binnen de organisatie hebben toegang tot uw gegevens. Hieronder volgt een opsomming van functies en hun toegangsmogelijkheden.
• Dennis Kok: toegang tot alle bovenstaande gegevens
• Toegewezen introductie mentor: Voor- + achternaam


Foto`s en video-opnames en het gebruik hiervan
Tijdens het introductiekamp worden er foto`s en filmopnamen gemaakt. Als deelnemer van het evenement geeft u éénmalig toestemming dat deze foto`s en filmpjes mogen worden gepubliceerd en gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinden.
Indien de deelnemer hiervoor bezwaar heeft, dient dit te melden aan de introductiecommissie, fotograaf en filmer. Daarnaast zal de deelnemer de gehele introductie een etiket of ander herkenbaar object ontvangen én dragen ter zichtbaarheid.
Foto`s en filmopnamen die tot zo verre zijn bewerkt dat er een ander beeld gecreëerd kan worden, zal pas na geportretteerde toestemming worden vrij gegeven voor publicatie.


Datalekprocedure
Op het moment dat er sprake is van een datalek, in welke mogelijke vorm dan ook, dient dit zo snel mogelijk doorgegeven te worden aan de penningmeester, secretaris of voorzitter binnen het huidig zittende bestuur. Deze geeft dit binnen 72uur door bij de Autoriteit voor Persoonsgegevens.

Annuleringsvoorwaarden:
De annuleringsvoorwaarden van de HAN intro 2019:

• Annuleren tot 26 juli 2019: gratis, je inschrijfbedrag wordt teruggestort op je rekening.
• Annuleren tot 12 augustus 2019: helaas hebben we al wel kosten gemaakt dus we storten slecht 50% van het bedrag terug op je rekening.
• Annuleren na 12 augustus 2019: helaas kunnen we geen geld meer terugstorten omdat alle kosten al gemaakt zijn.

Sluit Menu

Mail problemen:

Momenteel hebben wij helaas problemen met het ontvangen van e-mails. Onze excuses voor het ongemak. Er wordt gewerkt aan een oplossing.

Een dringende vraag? Stuur ons dan een appje

Om deze website goed te laten werken, moeten we soms kleine bestanden op uw computer zetten, zogenaamde cookies. De meeste grote websites doen dit.