Inschrijven

Wil jij je studie tot een onvergetelijke tijd maken? Schrijf je dan nu in bij sv. CEnter en profiteer van vele voordelen zoals gratis toegang tot al onze (educatieve) activiteiten en borrels, kun je jezelf opgeven om mee te gaan op studiereis, kan je gebruik maken van exclusieve aanbiedingen en krijg je korting op schoolboeken. Het lidmaatschap kost slechts € 10,- per studiejaar.

Voordelen van lid zijn

• toegang tot onze (educatieve) activiteiten
  • extra goedkoop drinken bij onze borrels
  • kun je jezelf opgeven om mee te gaan op studiereis
  • korting op je schoolboeken

Algemene voorwaarden Studievereniging CEnter

Verzameling gegevens
Studievereniging CEnter bewaard de volgende persoonsgegevens:
• Voor- + achternaam
• Geboortedatum
• Contactgegevens (adres, mobiele telefoonnummer en e-mailadres)
• Schoolgegevens (schoollocatie en studentnummer)
• Functie(s)/activiteit binnen de vereniging (alleen bij actieve leden)
• IBAN-gegevens

Doeleinde gegevens
Persoonlijke gegevens worden bewaard om te weten wie u bent, hoe de vereniging contact met u op kan nemen en om jaarlijks de contributie bijdrage af te kunnen schrijven.

Toegang tot gegevens
Enkele personen binnen de vereniging hebben toegang tot uw gegevens. Hieronder volgt een opsomming van functies en hun toegangsmogelijkheden.
• Voorzitter: toegang tot alle bovenstaande gegevens
• Secretaris: toegang tot alle bovenstaande gegevens
• Penningmeester: toegang tot alle bovenstaande gegevens
• Marketing commissaris: voor- + achternaam, geboortedatum en e-mailadres

Tijdens evenementen die georganiseerd wordt door sv. CEnter, kan er een ledenlijst benodigd zijn om het evenement in goede banen te lijden. Hierdoor kan het voorkomen dat een commissaris van deze commissie toegang krijgt tot een deel van de gegevens (voor- en achternaam en studentennummer).

De volgende partijen hebben toegang tot (een deel) van de gegevens:
• Conscribo: Programma waar alle gegevens (zie “verzameling gegevens”) in opgeslagen worden
• Mailchimp: Dit programma wordt gebruikt voor maling naar de leden, toegang tot alle gegevens (zie “verzameling gegevens”)
• Mailerlit: Dit programma wordt gebruikt voor maling naar de leden, toegang tot alle gegevens (zie “verzameling gegevens”)
• Glow Studet Events: Deze vereniging organiseert jaarlijks o.a. de Winterglow Gala in opdracht van Studievereniging CEnter en andere studieverenigingen. Om leden van een kortingscode te voorzien, ontvangen zij van ons alle e-mailadressen en voor- en achternamen van ingeschreven leden.

Foto`s en video-opnames en het gebruik hiervan
Tijdens onze activiteiten kunnen er foto`s en filmopnamen worden gemaakt. Als lid geeft u éénmalig toestemming dat deze foto`s en filmpjes mogen worden gepubliceerd en gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinden. Foto`s en filmopnamen die tot zo verre zijn bewerkt dat er een ander beeld gecreëerd kan worden, zal pas na geportretteerde toestemming worden vrij gegeven voor publicatie.

Datalekprocedure
Op het moment dat er sprake is van een datalek, in elke mogelijke vorm, dient dit zo snel mogelijk doorgegeven te worden aan de penningmeester, secretaris of voorzitter binnen het huidig zittende bestuur. Deze geeft dit binnen 72uur door bij de autoriteit voor persoonsgegevens.