Huidige commissies

Het huidige dagelijks bestuur kan helaas niet alle taken zelf uitvoeren. Daarom werkt studievereniging CEnter met commissies. Zij ondersteunen het bestuur met het bezighouden van verschillende taken.
Graag stellen alle commissies zich even voor en welke doelen zij het komende studiejaar hebben.

Activiteiten commissie

Wij zijn Geerten, Ilonca, Simone en Hannah en samen vormen wij dit jaar de activiteiten commissie. De activiteiten commissie, ook wel de ‘acco’, bestaat al sinds de oprichting van de vereniging en wij zijn trots dat we dit jaar de informele evenementen mogen organiseren. Even weg van al die saaie school momenten of die formele evenementen? Bij de Acco draait het om plezier en gezelligheid! Met bekende thema’s als ‘Biertje, Balletje, Bowlen’, of ‘CEnterklaas’ brengen we de leden dichter bij elkaar. Naast de klassiekers staan er nog vele evenementen klaar om gelanceerd te worden.

Hopelijk zien we jou binnenkort op een van de evenementen., want je weet; Bij zijn is meemaken!

Arnhem commissie

De opleiding commerciële economie is zowel in Arnhem als in Nijmegen te volgen op de HAN. Om de studenten in Arnhem een optimale studietijd aan te bieden is deze commissie speciaal opgericht voor formele- en informele activiteiten in Arnhem. Deze activiteiten bestaat onder andere uit feesten en borrels, activiteiten en formele evenementen zoals netwerkborrels zodat onze leden optimaal kunnen genieten van hun studietijd in Arnhem en alvast een stap maakt richting de carrière.

Buitenlandreis commissie

De buitenlandreis commissie is gevormd. De commissie bestaat uit Yentl van Boven, Kylian Stern, Andreas Verkerk en Janne Post. Samen vergaderen zij bijna wekelijks om de reis voor dit jaar goed te organiseren.

Voor dit jaar is het doel om minstens 50 studenten mee te nemen op reis. Dit jaar willen we graag één formeel evenement organiseren. Daarnaast mag de reis maximaal 250 euro per persoon kosten

Extern & Alumni commissie

De Extern & Alumni commissie verzorgt de zakelijke evenementen die vanuit CEnter worden georganiseerd. Allereerst worden activiteiten voor de huidige leden van studievereniging CEnter georganiseerd. Dit zijn niet alle activiteiten, maar de activiteiten die nuttig zijn en extra verdieping geven voor jouw opleiding. Denk hierbij aan workshops, trainingen, bedrijfsuitjes en congressen. Verspreid over het hele jaar zullen deze activiteiten plaatsvinden. Als lid van CEnter ben jij van harte welkom om deze formele evenementen bij te wonen. Naast de huidige leden van CEnter wordt er ook gedacht aan de reeds afgestudeerde CE’ers, die ook wel Alumni worden genoemd. Hiervoor worden evenementen georganiseerd die voor hen van pas komen in het beroepenveld. Het uiteindelijke doel van de Extern & Alumni commissie is om de extra verdieping tijdens jouw opleiding te bieden en jouw netwerk uit te breiden.

Feesten & Borrel commissie

Bij CEnter zijn wij niet alleen van het studeren maar ons houd je niet weg van een lekker drankje. Wil jij nou netwerken onder het genot van meerdere drankjes? Grijp je kans en zoek naar het allerkleinste excuus om een drankje te doen. Met maandelijkse borrels met telkens weer een feestelijk nieuw thema en de voordeligste en leukste drankacties is het elke keer weer een groot feest. Naast de borrels organiseren wij ook de vetste feesten zodat jullie alles uit jullie studententijd kunnen halen en de mooiste verhalen hebben voor later. Ben je studeren nou even zat? Wordt een keer op een andere manier zat! Cheers, de Feesten & Borrelscommissie!

Introductie commissie

Eén van je mooiste herinneringen van je studententijd blijft toch je introductie. Drie dagen volop nieuwe medestudenten leren kennen onder genot van een drankje en de leukste activiteiten. Daarvoor zorgen wij.

Ons doel is opnieuw een te gek introductiekamp neer te zetten voor augustus 2020 waarover je later nog steeds praat. Dit vergt wat tijd, maar door de gezellige sfeer is dit geen enkel probleem.

Marketing commissie

Samen verzorgen wij alle social media kanalen van SV CEnter. We creëren hiervoor de content en bedenken leuke acties voor onze leden. Dit doen we in overleg met andere commissies die ons opdracht geven content te schrijven voor een bepaald evenement of activiteit.

Ons doel is om zoveel mogelijk Commerciële Economie studenten te bereiken door SV CEnter op een professionele, maar ook speelse wijze neer te zetten door gepaste content te plaatsen die er verzorgd uitziet.

Zie jij je wel terug in één van onze commissies? Kom langs bij een van onze borrels en vraag naar de mogelijkheden!