Alumni vereniging

Alumni groep CEnter

Allereerst hartelijk gefeliciteerd namens Studievereniging CEnter met het behalen van de opleiding Commerciële Economie.
Om na de studie nog in contact te blijven met medestudenten, docenten en het bedrijfsleven wil studievereniging CEnter iets extra’s bieden. Wij willen graag voor alle afgestudeerden jaarlijkse evenementen organiseren. Het lidmaatschap is gratis.

Agenda Alumni 2018/2019

15 maart 2019 – SMA sales event

Algemene voorwaarden Alumni Studievereniging CEnter

1. Alumni-lidmaatschap
Als alumni-lid van Studievereniging CEnter krijgt u toegang tot alle evenementen die voor alumni leden worden georganiseerd. Voor elk evenement krijgt u een persoonlijke uitnodiging. Alle activiteiten worden per direct ter beschikking gesteld tenzij anders vermeld.

2. Algemene voorwaarden privacy beleid Studievereniging CEnter
2.1 Verzameling gegevens
Studievereniging CEnter bewaard de volgende persoonsgegevens:

• Voor- + achternaam
  • Geboortedatum
  • Contactgegevens (mobiele telefoonnummer en e-mailadres)
  • Schoolgegevens (afstudeerjaar en afstudeerrichting)
  • Werkgegevens (bedrijfsnaam, functienaam en functiecategorie)

2.2 Doeleinde gegevens
Persoonlijke gegevens worden bewaard om te weten wie u bent, hoe de vereniging contact met u op kan nemen en om jaarlijks de contributie bijdrage af te kunnen schrijven.

2.3 Toegang tot gegevens
Enkele personen binnen de vereniging hebben toegang tot uw gegevens. Hieronder volgt een opsomming van functies en hun toegangsmogelijkheden.

• Voorzitter: toegang tot alle bovenstaande gegevens
  • Secretaris: toegang tot alle bovenstaande gegevens
  • Penningmeester: toegang tot alle bovenstaande gegevens
  • Marketing commissaris: voor- + achternaam, geboortedatum en e-mailadres

Tijdens evenementen die georganiseerd wordt door sv. CEnter, kan er een ledenlijst benodigd zijn om het evenement in goede banen te lijden. Hierdoor kan het voorkomen dat een commissaris van de externe commissie toegang krijgt tot een deel van de gegevens (voor- en achternaam en werkgegevens).

De volgende partijen hebben toegang tot (een deel) van de gegevens:

• Conscribo: Programma waar alle gegevens (zie “verzameling gegevens”) in opgeslagen worden
  • Mailchimp: Dit programma wordt gebruikt voor maling naar de leden, toegang tot alle gegevens (zie “verzameling gegevens”)
  • Mailerlit: Dit programma wordt gebruikt voor maling naar de leden, toegang tot alle gegevens (zie “verzameling gegevens”)

3. Foto`s en gebruik hiervan
Tijdens onze activiteiten kunnen er foto`s en filmopnamen worden gemaakt. Als alumni-lid geeft u éénmalig toestemming dat deze foto`s en filmopnames mogen worden gepubliceerd en gebruikt mogen worden voor promotionele doeleinden. Foto`s en filmopnamen die tot zo verre zijn bewerkt dat er een ander beeld gecreëerd kan worden, zal pas na geportretteerde toestemming worden vrij gegeven voor publicatie.

4. Datalekprocedure
Op het moment dat er sprake is van een datalek, in elke mogelijke vorm, dient dit zo snel mogelijk doorgegeven te worden aan de penningmeester, secretaris of voorzitter binnen het huidig zittende bestuur. Deze geeft dit binnen 72 uur door bij de autoriteit voor persoonsgegevens.